Városi útépítés

A városi útépítés az építőiparban is egy különálló szakág. Budapest sugárútjainak és főútjainak építését csak kipróbált, többszörösen bizonyított vállalatokra bízzák rá. Rengeteg esetben a munkálatokat nagyon rövid idő alatt kell elvégezni, emellett biztosítani kell a forgalom zavartalan áthaladását és tekintettel kell Budapest óramű pontossággal működő tömeg közlekedési hálózatára. Ezen nehezítő körülmények miatt külön megtiszteltetés ha Budapest és egyéb nagyvárosok útjain dolgozhatunk.

Hódmezővásárhely-SZEGED Tram-train

A hódmezővásárhelyi tram-train magyarországi első villamos-vasút rendszere. Szeged és Hódmezővásárhely lakott területén villamosként, azok között pedig a már meglévő és más vonatok által is használt Szeged–Békéscsaba-vasútvonalon közlekedik. Vállalatunk a hódmezővásárhelyi szakaszon vállalt járda, peron, és gyalogátkelő építést. Továbbá a  projekt részeként helyeztünk le 6000 négyzetméter térkövet és építettünk 5000 folyóméter szegélyt.

X. kerület Járda építés

Kőbányán számos alkalommal végeztük már önkormányzati járdák felújítását vagy teljeskörű kivitelezését. Évente több kilométer járda teljes szerkezetű építését végezzük el. Városi környezetben néha nehezítő körülmény az árkádos területen való munkavégzés.

50-es Villamos akadálymentesítésE

A Colas Alterra Zrt. felkérésére korszerűsítettünk 4 megállót az 50-es villamos vonalán. A európai unió álltál is finanszírozott projekt célja a peronok akadálymentes megközelítése és a hozzájuk tartozó közúti csomópontok biztonságossá tétele. A felújítás a következő megállókat érintette: Kossuth tér, Árpád utca, Baross utca (Béke tér irányú peron), Szarvas csárda tér