Közutak

Cégünk alapítása óta dolgozik Magyarország közútjain. Ez idő alatt a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-vel együtt működve sikerre vittünk számos, nagyobb projektet is. Ilyen például az ecseri körforgalom, mely az újonnan épült ipari park forgalmának problémamentes lebonyolítására nyújt gyors és precíz megoldást. Megbízhatóságunknak és magas színvonalú munkavégzésünknek köszönhetően ez az együttműködés a mai napig töretlen. Megfordultunk már Magyarország minden autópályáján és nagyforgalmú útján. Építettünk körforgalmakat az ország számos pontján, de vállaltuk már jelentősebb projektek teljeskörű kivitelezését is.

Ecser ipari park csomópont építés

2021-ben vállaltuk az ecseri körforgalom teljeskörű generál kivitelezését. A projekt részeként épült egy 500 méter hosszú feltáró út is melyről bővebben itt olvashat.  

Szigetszentmiklós Támfal építés

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. rendelésére készült szigetszentmiklósi M0 csomópont egy régóta várt beruházás volt. Egyéb útépítési munkálatok mellett az Euroaszfalt Kft. gondozásában készült körforgalom megtámasztására egy nagy teherbírású ívelt, borda merevítéssel ellátott vasbeton támfalra volt szükség. A  3,5 méter magas támfal  speciális formája  szempontjából egyedülálló hazánkban.