Beton burkolatok

Cégünk egyik fő profilja a betonburkolatok teljeskörű kivitelezése. A betonnal kapcsolatos szaktudásunkat évtizedek tapasztalata és elkészült projektek százai biztosíja. A magas minőség megtartása és fokozása érdekében különálló fizikai és műszaki gárda áll a cég rendelkezésére. Elkötelezettségünket mi sem mutatja jobban, hogy az elmúlt években a gép beruházásainkat is erre területre koncentráltuk. A Magyarországon fellelhető 5 beton finisher közül egyedüliként mi rendelkezünk az amerikai GOMACO által gyártott COMMANDER 3 beton finisherrel amely a sok oldalú felhasználhatóságának köszönhetően versenyképes a haza konkurenciával szemben.

Kerepes MAVIR alállomás beton bedolgozás

A Mavir – Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. európai uniós támogatással fejleszti kerepesi alállomását. A beruházás lehetővé teszi az új naperőművek hálózatba integrálását. Ennek a nagyszabású bővítésnek a részeként építettük az újonnan épült egység betonút hálózatát. A munkálatok során közel 1000 köbméter betont dolgoztunk be.

Hungaroring Beton bedolgozás

A SWIETELSKY Építő Kft.-vel közösen vettünk részt a HUNGARORING felújításán. Vállalatunk feladata a versenypálya bukótereinek betonozása volt. Továbbá részt vettünk a versenypályához kacsolódó kiszolgáló egységek beton burkolatának építésében is.

Pusztaszabolcs beton bedolgozás

Pusztaszabolcson vállaltuk egy nagyméretű vasúti átrakó betonozását. A 3000 köbméter bazaltbeton bedolgozására a Hazai Építőgép Társulás Zrt. kért fel minket. A nagy mennyiség miatt a kézi betonozás helyett már egy pályaszerkezet építő finishert használtunk. A beruházás a magyarországi vasútfejlesztési projekt részeként valósult meg.

Bicske Beton bedolgozás