Ipari infrastruktúra

Vállalatunk gyors és dinamikus fejlődésének köszönhetően egyre több felkérést kapunk, gyárak, ipari csarnokok, mezőgazdasági egységek úthálózatának bővítésére vagy annak teljeskörű kivitelezésére. Dolgoztunk már Gyógyszergyárakban és építettük ipari silók szervíz útjait. Sok felkérést kapunk több 1000 négyzetméteres logisztikai területek térkövezésére.

Törökszentmiklós MEZŐGAZDASÁGI TELEP Úthálózat Bővítés

2022-ben vállaltuk az A2 IT ARAGO Zrt. tulajdonában lévő törökszentmiklósi gabonatároló telep belső úthálózatának kivitelezését valamit a csapadékelvezető rendszer teljes kiépítését. A nagy mennyiségű, aszfalt és beton felületek elkészítését, rekord idő alatt, a határidő lejárta előtt hónapokkal fejeztük be ezzel gabona beszaállítási szezonra vissza tudtuk adni a fő közlekedési utakat . A tervek szerint a következő években folytatódik az ARAGO Zrt.-vel való közös munka és a 2. ütem keretein belül újabb úthálózat fejlesztés történik a telepen.

ECSER Ipari park feltáró út építés

A JYSK Közép-európai központ Magyarországra költözésével szükségessé vált Ecser úthálózatának bővítése. Ennek céljából épült, zöldmezős beruházásként egy fél kilométer hosszú útszakasz is. Az út keresztezi a Gyáli-patakot így szükség volt egy hullámlemez csőszerkezetű TUBOSIDER hídra is. A napi több száz kamionnyi szállítmány miatt az utat a D terhelési osztálynak megfelelve építettük. Emellett  a megnövekedett forgalom probléma mentes lebonyolítására építettünk egy körforgalmat is, melyről bővebben itt olvashat.