Rólunk

A Betonút Mester előd vállalatát 2006-ban alapítottuk. Társaságunk a nehéz gazdasági helyzet ellenére is gyors ütemben fejlődött. Kezdetben néhány emberrel, mára már európai színvonalú szakemberekkel és gép parkkal biztosítjuk a cégünkre mindig jellemző minőséget és precizitást. A közel 40 főt számláló fizikai állomány koordinálására egy 8 fős műszaki gárda áll a vállalat rendelkezésére. Központi telephelyünk és irodánk Budapesten a XVII. kerületben található, de rendelkezünk egy kiskunhalasi fiók telephellyel is. Országosan vállalunk mélyépítési munkálatokat, legyen az felújítás vagy újonnan épülő útszakaszok teljeskörű kivitelezése.

Az elmúlt 3 évben a vállalat történetének szempontjából is meghatározó beruházások történtek. 2020-ban vásároltunk egy az ausztrál arrow machineri által gyártott monolitszegély húzó finishert. Továbbá tulajdonunkba került a GOMACO egyik legnépszerűbb gépe, a Commander 3 betonszerkezet építő finisher is. Ezekkel az eszközökkel lehetőségünk van nagyobb betonos projektek, hosszabb betonból épült útszakaszok teljes körű generál kivitelezésére. Továbbá 2021-ben bevezettük az egyedi fejlesztésű, digitális vállalatirányítási rendszerünket, mely nagyban hozzá járul vállalatunk szervezett és hatékony működéséhez. A Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (GINOP) keretein belül sikeres pályázatot nyújtottunk be. A 125 millió Forint összegű támogatást gépparkunk fejlesztésére és további eszközök beszerzésére fordítottuk.

Célunk, hogy az új technológiák használatával és külföldön használt innovatív megoldások honosításával a haza építőiparban betöltött szerepünket tovább erősítsük. A jövőben szeretnénk egyre nagyobb és komplexebb munkákon dolgozni.